Dubovcová a Nestarcová postúpili v Biele už do semifinále

09.08.2014 Celý región

Biel/Bienne 9. augusta (TASR) - Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová sa na turnaji CEV Masters vo švajčiarskom Biel/Bienne prebojovali už do semifinále. V dramatickom štvrťfinále zdolali najvyššie nasadený španielsky pár Liliana Fernándezová Steinerová, Elsa Baquerizová McMillanová za 55 minút 2:1 na sety. V 1. kole vyraďovacej fázy zvíťazili nad domácimi vicemajsterkami Európy Tanjou Goricanecovovou a Tanjou Hüberliovou 2:0.

Do 1. kola pavúka postúpili z tretieho miesta v B-skupine, keď v úvodnom zápase zdolali holandský pár Laura Bloemová, Marloes Wesselinková 2:0 (18, 20). V druhom nestačili na Rakúšanky Stefanie Schwaigerovú a Lisu Chukwumovú a prehrali po veľkom boji 1:2 (16, -19, -16). V poslednom zápase B-skupiny prehrali s domácimi reprezentantkami Isabelle Forrerovou a Anouk Vergéovou-Dépréovou 0:2 (-15, -17).

CEV Beach Masters, Biel/Bienne (Švaj.)

štvrťfinále - vyraďovacia fáza:
Liliana Fernándezová Steinerová, Elsa Baquerizová McMillanová (1-Šp.) - Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (2-SR) 1:2 (-18, 13, -16)
 

Vyberte región